Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2008 12:41 - Feelings! /някъде през далечната 2004г./
Автор: corwin Категория: Други   
Прочетен: 1357 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 06.10.2008 00:01


Къде почва и къде свършва приятелството?
Хрумна ми днес докато за пореден път говорех с поредната жена, влязла и излязла от поредния ми живот. Спомняйки си миналото, говорех с нея без дори и най-малко количество чувства вложено в думите ми. Интересно, някога имах чувства към тази жена, желания... Всичко отива на вятъра в определен момент. Чувства е силно казано. Просто секс. Един приятел смята, че приятелството с жени никога не е просто приятелство. Дали не е прав?
Защо си усложняваме живота с чувства? Няма ли и без това достатъчно източници на стрес около нас, че трябва да разрешаваме на тези чувства да ни дават повод за неприятни емоции. Тук си противореча сам. Чувства и емоции, едно и също ли са? За какво говорим въобще? Май се опитвам да ви убедя в нещо в което и сам не вярвам.
Чувствата са важни. Човек е човек защото чувства и чувства защото е човек.
Японците винаги са ме удивлявали. За една японска жена е по-добре да преспи с даден мъж, а на сутринта просто да продължат да живеят, като че ли нищо не е станало. Може би и не-японските жени трябва да възприемат тази форма на поведение. Това би гарантирало и на двата пола доста по-приятно съжителство.
Различията в половете. Друг път. Мъжете обичали секса, мислели само за него. Ако мъжете мислеха само за секс, жените още щяха да се къпят в котли, нямаше да могат и да лафят по мобилни телефони с приятелките си.
Жените си падали по чувствата. Нежни и чувствени. MY ASS! ‘Съвременната’ жена – символ на независимост и самочувствие до небесата. Това е тертип от който направо ми се повдига.
Ами модата, която сляпо спазвате, жени? Чудя се, докато се разхождате из града, не виждате ли дрехите които сте облякли на поне още сто други момичета? Това не ви ли кара да се замислите малко колко глупаво изглеждате? Каква незавимост имате, като дори се обличате еднакво!?

Какво мислят двата пола докато се сприятеляват?
Жената мисли винаги за своя приятел като нещо различно от всички останали мъже. Тя смята, че той е по-умен и по-чувствителен от останалите, че може да я разбере напълно, каквото и да му сподели. Често дори преди това да е имала някакви пориви на сексуално влечение към него, след ‘сприятеляването’ те са напълно изкоренени от мислите и фантазиите й.
При мъжът всичко е просто. Мнозина ползват ‘приятелството’ с жени като вариант да стигнат до леглото им. Повечето се лъжат, че като жената ги допусне толкова близо ще могат лесно да я имат. Това разбира се е грешно, освен в случайте когато жената е солидно загоряла...
В случай, че границата на приятелството между мъж и жена е прескочена от единия или от другия, или от двамата, обикновено на следващата сутрин се виждат за последно. Оттук нататък дистанцията, която жената поставя е непреодолима.
Да се чуди човек какво ще му поднесе едно приятелство...


Тагове:   далечната,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Харесва ми!. . . Прилича ми на схема, ...
06.10.2008 11:06
Харесва ми!...Прилича ми на схема, извлечена от обикновената реалност...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corwin
Категория: Други
Прочетен: 37119
Постинги: 10
Коментари: 8
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031